Chakra Series

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Iluminează-ți echilibrul interior cu lumânările din ceară de soia, realizate manual, din seria Chakra decobazar.eu, în suporturi ceramice rafinate


Introducere:

În căutarea bunăstării holistice, găsirea armoniei în noi înșine este esențială. decobazar.eu introduce o colecție care nu numai că vă îmbunătățește spațiul de locuit, ci și vă hrănește echilibrul interior – lumânările din ceară de soia, fabricate manual din seria Chakra. Găzduite în suporturi uimitoare din ceramică, aceste lumânări sunt o fuziune de eleganță estetică și iluminare spirituală. Să explorăm modul în care această colecție unică vă poate ridica spațiul și contribui la sentimentul general de bunăstare.

Seria Chakre: O simfonie de culori și energii:

Seria Chakra se inspiră din vechiul concept indian de chakre, care sunt centre energetice din corp. Aceste puncte de energie sunt asociate cu diferite culori, fiecare reprezentând aspecte specifice ale bunăstării noastre fizice, emoționale și spirituale. Seria Chakra a decobazar.eu încapsulează această filozofie prezentând lumânări în nuanțe vibrante corespunzătoare fiecărei chakre.

Magie de ceară de soia făcută manual:

Fabricată cu precizie și grijă, fiecare lumânare din seria Chakra este realizată din ceară de soia de înaltă calitate. Ceara de soia nu numai că arde curat, dar oferă și o alternativă mai durabilă și ecologică la ceara tradițională de parafină. Natura lucrată manual a acestor lumânări asigură că fiecare este o piesă de artă unică, reflectând dăruirea și priceperea artizanilor de la decobazar.eu.

Suporturi din ceramică: o notă de artă:

Ceea ce diferențiază Seria Chakra sunt suporturile rafinate din ceramică care leagăn lumânările de ceară de soia. Realizate manual cu detalii meticuloase, aceste suporturi nu sunt doar funcționale, ci și opere de artă în sine. Modelele și modelele complicate de pe suporturile ceramice adaugă o notă de eleganță spațiului tău, făcându-le perfecte pentru orice stil de decor.

Alinierea energiilor prin meditația chakrelor:

Dincolo de atractivitatea lor estetică, lumânările din seria Chakra au un scop dublu, ajutând la meditația chakrelor. Încorporarea de arome și culori specifice asociate cu fiecare chakră îmbunătățește experiența meditativă, ajutându-vă să vă aliniați și să vă echilibrați energiile. Indiferent dacă sunteți un practicant experimentat sau un începător, aceste lumânări creează o atmosferă propice conștientizării și descoperirii de sine.

Versatilitate în decorarea interioară:

Versatilitatea Serii Chakre se extinde dincolo de meditație. Aceste lumânări pot fi integrate perfect în decorul casei dvs., servind ca puncte focale pe șemineuri, măsuțe de cafea sau chiar ca parte a unui aranjament central. Amestecați și potriviți culorile pentru a crea un afișaj uimitor din punct de vedere vizual, care rezonează cu stilul dvs. personal și sporește energia spațiului dvs. de locuit.

Crește-ți spațiul de locuit și pornește într-o călătorie de auto-descoperire cu lumânările de ceară de soia realizate manual din seria Chakra de la decobazar.eu. Găzduite în suporturi ceramice frumos lucrate, aceste lumânări reunesc estetica decorului casei și esența spirituală a energiilor chakrelor. Iluminează-ți spațiul cu culori vibrante, îmbrățișează liniștea cerii de soia și lasă Seria Chakra să fie o lumină călăuzitoare pe calea ta către echilibrul interior și bunăstarea.
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0752 221 111 magda.grigore@yahoo.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!